Головна / Змінити будь-що в житті, без зміни себе, неможливо. Розвиток – закон всесвіту!

Змінити будь-що в житті, без зміни себе, неможливо. Розвиток – закон всесвіту!

Однією з переваг навчання на Українсько-польській програмі «Крок до Євроінтеграції» є участь в європейських проектах від програми «Еrasmus+». Вже не вперше наші студенти беруть участь в різних проектах, які проходять в рекреаційних місцях Польщі. Привабливим є те, що все це для учасників проєкту є безкоштовним, а отримані знаннями і цікаво проведений час є додаткою перевагою студентів нашої програми.

Цей проект мав спортивне спрямування і орієнтований на формування у студентів базових навиеів з самооборони. Коженого дня проходили тренування, теоретичні і практичні заняття, екскурсії та прогулянки. Проект тривав 8 днів. Спілкування з польськими студентами польською мовою дозволило “прокачати” мову, до того ж, викладачі також поляки, тому про мовний бар’єр і невпевненість швидко забули.

Проживання у Чардвореку, що в Підкарпатському воєводстві, прогулянки по Кракову – це незабутні враження!
Варто зауважити, що в проектах беруть участь студенти як денної , так і заочної форми навчання. Студенти всіх курсів мають можливість поїхати декілька разів в Польщу по проєкту, яких протягом року може бути три або й чотири. Ми активно працюємо над написанні проектів, маємо міжнародне партнерство, прагнемо дати нашим студентам максимум знань та створити для них багато можливостей, де можна себе проявити.