Головна / Світ очима студентів

Світ очима студентів

Кратка Тетяна I-ий курс 

 

«Цього року я стала студенткою Wyższa Szkoła Społeczno – Gospodarcza w Przeworsku, але навчаюсь в Україні. Заклад надає можливість долучатись до різноманітних проектів, я дуже рада що стала учасницею одного з них. Подорож до Польщі – це моя перша поїздка закордон. Емоції просто переповнюють! Поїздка у Краків, де ми відвідали багато пам’яток та музеїв закарбувалась в моїй пам’яті. Нас чекало багато цікавих лекцій, їзда  верхи та катання на велосипедах по осінньому лісі. Цей проект дав мені масу нових вражень та знайомств, я знайшла багато  друзів. Дякуючи цій поїздці я ще більше захопилася вивченням польської мови. Також я навчилася самообороні, завдяки чому я можу почуватися впевнено та безпечно. Проект дав мені ще більше стимулу до навчання, задля здійснення моєї мрії.»

 

Ревуцька Вікторія I-ий курс

 

«Дізнавшись про те, що мене обрали на проект, я була дуже рада. Адже це не лише можливість відвідати іншу країну, а й познайомитися з навиками самооборони. Тому моє бажання поїхати сягало вище неба. І скажу одразу, що це було варте довгої дороги та підготовки до проекту.

Коли ми нарешті приїхали на місце, я була здивована і відчувала себе принцесою з Disney, яка буде жити в замку. Мене дивувало все , починаючи з коней, на яких нас повели кататися уже на другий день, та  закінчуючи чухчою (паравозиком), на якому ми дивилися місто вже пізніше.

Третього дня нам дали програму, згідно якої ми повинні були працювати найближчі 10 днів, які були розписані погодинно. Саме тоді я зрозуміла , що часу сумувати в нас не буде. Кожен день було щось нове: чи то нова подорож, чи  то цікаве заняття з  самооборони. Під кінець ми всі вже знали як надати першу медичну допомогу, як працює поліція, та що є у машині пожежників. Всі отримали  багато нових знань. Bardzo dziękuję за  можливість стати учасником цікавого проекту та відвідати нову країну.»

 

Кухар Аліна I-ий курс 

 

«Я дуже рада, що мала можливість взяти участь в цьому проекті. Окрім уроків самооборони на нас ще чекала їзда на конях, скелелазіння та стрільба. Я змогла себе спробувати у всьому та відчути, що в мене добре виходить і які навички я хочу розвивати надалі. Також для мене було важливе живе спілкування із поляками: я змогла попрактикувати свою польську та дізнатись більше цікавого про Польщу. Я захоплено слухала ексурсоводів на екскурсіях та роздивлялась міста. Вдячна університету, за таку можливість!»

 

Літвінов Ілля IІ-ий курс

 

«Я радий що потрапив у цю захоплюючу поїздку вже вдруге. Першого разу, коли я був у цьому місці, було дуже цікаво і захоплююче, адже  перша поїздка була пов’язана із вивченням танців, я отримав багато позитивних емоцій та навчився танцювати польські народні танці. Друга поїздка була пов’язана із самообороною. Не дивлячись на те, що я займався у різних секції з бойових містецтв, я все одно отримав багато нової інформації та вивчив нові прийоми. Загалом ця подорож дуже сподобалась мені так само як і перша. Цього разу ми були на екскурсії у Кракові та ще в багатьох цікавих місцях, ми зробили багато класних фото разом. Очікую нових проектів в яких бажаю взяти участь!»

 

Кроть Анастасія I-ий курс

 

«Час іде, летить, минає, але спогади назавжди залишаються з нами. Так само ще однією яскравою для мене подією протягом 10 днів став проект із самооборони.

Однозначно можу сказати, що цей проект був продуктивним, багатим на нові знайомства та знання. Мені дуже сподобались заняття із самооборони, завдяки яким в подальшому я зможу себе захистити.

Лекції працівників швидкої допомоги та поліції також були пізнавальними та цікавими. Дякую за екскурсії які нам проводили, архітектура тих місць була вражає своєю вишукаеістю. Ще раз хочу подякувати організаторам за проект, він був неперевершений та запам’ятається на довго.»

 

Луценко Дарія IІ-ий курс

 

«Я полюбляю брати участь у різних таких заходах, як ця подорож, в ній я побувала вже в третій раз – все як і завжди на висоті.

Хороше трьох разове харчування, різні захоплюючі заходи у вільний час, також поїздки в гарні місця Польщі. Ми були в Кракові – це дуже гарне місто.  Ми зробили багато веселих фото. Гарні краєвиди та прекрасні заходи сонця. Якщо мені запропонують  поїхати ще кудись  – я неодмінно погоджусь!»

 

Трачук Дарина IІ-ий курс

 

«Польща – одна з найкрасивіших країн світу, яка вражає своєю історією та багатою культурою. Мої враження від поїздки, звичайно, тільки – позитивні. А як може бути інакше, якщо я знайшла стільки нових друзів!!! Сподіваюсь, що ми будемо спілкуватись і надалі. За  10 днів на проекті я пережила багато яскравих емоцій. Кожен день був сповнений подіями і по-справжньому цікавий. Ми ні хвилинки не стояли на місці! Завдяки чому змогли побувати у багатьох гарних місцях, таких як: Rzeszów,  Brzozów, Przeworsk, Kraków та багато інших. Кожне містечко вражає, має свої цікавинки, варте уваги, одне краще іншого. Раджу всім відвідати ці невеликі міста Польщі й побачити їх красу та унікальність! Звісно,  ми приходили  втомлені, але попри це ми були раді, що провели цей час не сидячи вдома, а з користю!  У нас були круті екскурсії!  Великі походи! Хороша їжа! Круті подорожі!

Що сказати наостанок? Можна тільки побажати організаторам проекту  натхнення продовжувати цю діяльність і надалі, поєднувати дві країни та їх людей і дарувати стільки позитивних емоцій і дітям, які відкривають для себе нове і цікаве, та дорослим, які радіють, спостерігаючи за   блиском і захопленням в їхніх очах!

Дякуємо Вам за таку можливість!»

 

Ткаченко Дар’я I-ий курс

 

«Самі яскраві враження про Польщі – це містечко Бжозув. Я під враженнями від цього проекту та організації відпочинку! Це була дуже захоплююча поїздка. Було багато нових знайомств  та досвід спілкування польською та українською мовою! Я отримала багато нової інформації від польської поліції, дізналась ази надання медичної допомоги та організацію пожежної безпеки. Нас навчав самообороні майстера спорту Польщі! Багато подорожей та екскурсій дали можливість насолодитися польськими краєвидами.

Дякую організаторам за можливість бути учасником проекту. Такі проекти надихають на навчання та розвиток!»

 

Мікуляк Неля I-ий курс

 

«Після закінчення проекту в мене залишилась маса позитивних емоцій. Я вдячна всім хто приймав участь в організації цього заходу. На проекті я отримала знання, які зможу застосувати в житті. Ми мали можливість зануритись в польське мовне середовище. А ще там дуже смачно годували))»

 

Педько Сергій I-ий курс

 

«Під час перебування на проекті, мене просто переповнювали позитивні емоції. Ми побували в різних видатних та красивих місцях. Отримали багато цікавої та корисної інформації.

Особливо мені сподобались тренування з Анджейом. Він дуже гарно та доступно пояснював, як правильно та з розумом можна захистити себе в ситуаціях, які можуть трапитись на вулиці.

Поїздка в Краків, на дамбу та катання на пароплаві були просто неперевершені.

Дуже дружелюбний був персонал хостелу.

Мені дуже сподобалось, маю бажання поїхати на наступні проекти!»

 

Задворна Ірина IІ-ий курс

 

«Цього року я вдруге за своє життя побувала закордоном, а саме взяла участь у неперевершеному проекті по самообороні який проходив у Польщі. Я отримала масу позитивних емоцій та вражень які я впевнена що не забуду.

За 10 днів ми зробили купу всього: нам показали як можна постояти за себе використовуючи найлегші прийоми, які може повторити кожен, слухали лекції від польських лікарів та пожежників. Самі намагались надати першу медичну допомогу використовуючи манекен, який фіксував наші рухи. Катались на пароплаві та гуляли по вісімдесяти метровій у висоту дамбі. Відвідали декілька міст Польщі, побували у Пшеворську та побачили як навчаються наші колеги-студенти там. Мали ранкові заняття на свіжому повітрі. Ми їздили верхи! Кожен хто мав бажання міг прокататись, але звичайно під наглядом людини яка має досвід в роботі з кіньми. Враження від проекту важко описати словами, тільки побачивши ті краєвиди, заходи сонця, відчувши атмосферу можна особисто складати картинку, тому я рекомендую брати участь в таких заходах.

Дякую організаторам та нашим керівникам які надали студентам  змогу відчути себе частинкою чогось масштабного та крутого! Дякую Чардворику за такий гостинний прийом та атмосферу!»

 

Мовчанюк Вікторія I-ий курс

 

 

 

«Проект дав мені багато знайомств. Здружились з одногрупниками, набули навичок самооборони. Збагачення досвіду, розширення меж. Заохочення здобувати більше знань та самореалізуватися. Гарно та корисно проведений час.»

 

Корженко Ярослав IІ-ий курс

 

 

«Особисто я дуже задоволений цієї поїздкою. Емоції, які  я отримав, не забудуться ніколи.  Якщо ви раптом будете вагатись чи варто їхати, то я вам впевнено скажу, що ТАК! Це такий заряд енергії, емоцій, що це просто важко описати словами)

Дякую організаторам та всім хто брав в ньому участь, все було на найвищому рівні.»